20 Ağustos 2013 Salı

Oyuncu-aktör-dublör çok ama senaryoyu yazan tek; Siyonizm

adl, ak parti, akp'nin gerçek yüzü, b'nai b'rith, jdl, kripto yahudiler, masonluk, recep tayyip erdoğan, sabetayistler, yahudilik






Memleket hatta bütün İslam beldeleri devasa bir tiyatro sahnesine çevrilmiş... Oyuncu-aktör-dublör çok ama senaryoyu yazan tek; Siyonizm....Siyonist ve Hıristiyan dünyasından madalyalı Türkiyeli(!) Devlet Adamları :



1- Başbakan Erdoğan: Yahudilerden "Üstün cesaret madalyası" aldı. Yahudi lobisi 104 yılda sadece 10 kişiye bu ödülü verdi.


2- Ahmet Davutoğlu: ABD Kongresinden "Woodrow Wilson Kamu Hizmeti Ödülü" aldı. 8 Ekim 1918 tarihli Wilson prensiplerinin 12. ilkesi Türkiye'nin bölünmesi.

3- Abdullah Gül: 2010'da İngiliz Kraliyet ailesi Chatham Haus düşünce kuruluşunun "yılın devlet adamı ödülü"nü aldı. Bu kuruluş Sevr'i hazırlayan kuruluş.4- Egemen Bağış: İstanbul Patrikhanesine bağlı merkezi New York'ta bulunan Aziz Havari Andrew Tarikatı'nin "Dinî özgürlükler ödülü"nü Bürüksel'de aldı. Tarikat patriğin Ekümenik iddiasını yürütüyor.

5- Mehdi Eker: Fransa'dan meslektaşı Stephane le Foll'un elinden "Şövalye Liyakat Nişanı" aldı. Ne gariptir ki bugün bu ödüllü hükumet üyeleri, işlerine gelmeyince bu ülkelere kafa tutuyorlar ve fakat ne hikmetse aldıkları madalyaları da vermeye yanaşmıyorlar. Kelimenin tam anlamı ile bir tiyatro, bir danışıklı dövüş sergiliyorlar. Geri planda ödüller, destekler ve talimalar alırken, milletin önünde danışıklı dövüş sergiliyorlar.



Ayrıntılı ve ispatlı bilgiler için şu adresleri inceleyiniz;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar